Известие

Collapse
No announcement yet.

Габарит за мъгла и светлина за движение назад при 145

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Габарит за мъгла и светлина за движение назад при 145

Като купих колата - лявото тяло, което стои на багажната врата (габаритът за мъгла) беше хванат с две видички за вратата! Много грозно, но е решение. Днес ми се откачи и светлината за заден ход (десният елемент) Счупили са се нещата на коитто се държи по същият начин, като на другото. Толкова ли са чупливи Някой да е минал през същото? Засега го лепнах с някакво лепило, колкото да стои там и очаквам утре да падне пак. Незнам да купувам ли нови, да го хвана и това с видички ли.. друго ли..
    Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm '07
    EX' Alfa Romeo 145 1.4TS '98

Мдааа. Чупи се пласмасата в която има запресован болт. При мен единия е чупен, обаче е направено по-интелигентно. От задната страна на елемента - планка, хваната с поп-нитове (от най-тънките) която придържа болта. Пробиват само вътрешния слой и не се вижда отвън. Май не обясних много ясно. Дано си ме разбрал.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Разбрах те Благодаря!

Comment

Re: Габарит за мъгла и светлина за движение назад при 145

При мен задния стоп падна както каза Тони болтовете са пресовани в стопа и те се чупят. Сваляш стопа почистваш го добре също и болтовете и ги лепиш с Poxipol
        Alfa Romeo 145 1.6 TS '99 facelift
        Alfa Romeo 147 1.9 jtd '05 facelift
        Камион 2,4 jtdm Q4

Comment

хихихих - след което пак се чупи и отиваш и си купуваш нов - аман вече
          alfa romeo 146 boxer 1.7.16V head unit :Nakamichi cd 500;amplifier front & sub : DLS A4; DLS A5;Front :iridium 1i;3;Gothia 6;sub:Iridium 12 i

Comment

Първоначално публикувано от Sergey_gigov
            хихихих - след което пак се чупи и отиваш и си купуваш нов - аман вече
            Ндаа. Иначе моя са го правили в Италия Направо не е за верване че са поправили нещо толкова кадърно. И си държи здраво, аз случайно разбрах щот го свалях.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Да покажа как си реших проблема.
              Реализирахме идеята на колегата tonov, но не с попнитове, а с къси самонарязващи се видички и прави планки.
              Ето снимки:

На едното тяло станаха много добре и не си личат, но на другото се забелязват леко връхчетата на видичките (малко повече сме ги навили явно), но с доста заглеждане

Comment

Working...
              X